fbpx

Sedan jag började pendla med tåg och buss till jobbet så har jag lämnar färre kommentarer inne hos er, på era bloggar, trots att jag har besökt er oftare. En av sakerna på pluslistan (när jag tog beslutet att byta bilen mot kollektivtrafiken) var att jag skulle kunna bloggsurfa på vägen till jobbet. Tyvärr vill min telefon inte riktigt som jag och jag börjar tröttna på att kommentarerna jag skriver försvinner ut i cyberrymden. Jag vill ju gärna att det jag skriver till er ska nå fram till er också.

Någon som har samma problem och/eller tips på hur man fixar det?
Flygande hälsningar /Nellie

6 svar

 1. Jag kommenterar ofta från mobilen (just nu) jag har också skrivit kommentarer som försvunnit! Är du inloggad när du skickar kommentaren??? När jag inte är det så försvinner det, så jag brukar markera+kopiera texten, sen logga in och sen "klistra in" från mobilen!

  Kram

 2. Jag märker samma sak och jag tror att fler och fler läser via mobil och inte kommenterar lika mycket. Tycker man märker att mycket kommentarer förflyttats till instagram istället.

 3. Äsch vad irriterande, för mig var det också så när jag hade min gamla telefon, men nu tror jag att det funkar i alla fall, fast jag har ju inte kollat upp det förstås. Jag har tyvärr inga bra tips på vad du kan göra, hoppas att det löser sig.

  Må gott! Kram Jennifer

 4. Jo förresten, känner igen det där med kött-cravings 😀 Jag fuskar faktiskt lite just nu för jag har så fruktansvärt dåliga järn- och b-vitaminvärden. Men för ca 10 år sedan var det katastrof och då blev jag i princip tvingad av läkarna att äta kött, och jeez, jag fick cravings! Jag åt leverpastej varje dag i flera månader 😀

 5. Jag är lite vilsen på att förklara bra 😉 ibland på
  Något sätt när jag skriver kommentar så blir jag automatiskt utloggad?!
  Så tex nu när jag skriver står det nedan "kommentera som" sen är det en "rullgardin" som ger dig olika alternativ hur du vill kommentera och ibland står det "Google konto" då är jag inte inloggad och då kopierar jag så som jag skrev om igår!
  Det måste stå för mig "villa ell, Google" för att det ska bli en kommentar som publiceras och inte bara flyger ut i cyber…
  Hoppas det löser sig!
  Ha en fortsatt härlig fredags kväll

  Kramar Sandra

 6. Jag har stora problem med att kommentera via mobil. Så av samma skäl blir det tyvärr få kommentarer på mina vänners bloggar. Finner minst problem med WordPress, men massor på Blogger :(.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *