fbpx

Jag ligger just nu på spikmattan i sängen. Det är en del av att ”göra allt jag kan för att få kroppen att må så bra som möjligt inför morgondagens lopp på Kullaberg”. Yogamattan används flitigt morgon och kväll och spikmattan har som sagt kommit fram ur gömmorna. Jag har pratat om en ond höft men tror att det är baksidan på höger ben som är boven i dramat. Jag har haft följande ”symptom”:

Ja ni hör ju själva, man skulle kunna tro att det är Nellie 80 år vi pratar om men det är det inte, det är Nellie 36, en relativt vältränad tjej jag pratar om.

Denna morgon känner jag att det börjar släppa. Tack spikmattan och tack yogan, utan er hade kroppen inte mått såhär bra. Nu blir det ett uppmjukande yogapass innan frukost!

Vissen hortensia i glasskål

Ett svar

  1. min spikmatta har åkt långt in i garderoben om jag ens har haft den framme någon gång hehe
    Så skönt att det börjar kännas bättre i höft/ben…
    Önskar dig lycka till imorgon… Hoppas du uppdaterar hur det gick!!!
    Heja heja

    Kramar Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *