fbpx

Nu är vi på väg hem igen, efter en mycket trevlig helg i Vadstena på Starby SPA. Vi har varit en stor grupp på 20 vuxna och 4 barn som har umgåtts, ätit, promenerat, badat bubbelpool och badtunna mm. Det är ett av de mindre SPA-hotell jag varit på, vilket var positivt för vår del eftersom vi var så många att hålla reda på. På ett större ställe hade vi nog lätt blivit utspridda.

Jag ger SPA-hotellet följande betyg (av 5 möjliga)
Hotellrummet 4 – rent, snyggt, skön säng
Frukostbuffén 3 – helt ok men inget speciellt
Restaurangen 4 – god mat men kanske något pretentiös
SPA-avdelningen 2 – mycket manuella saker, ingen hjälp att få, mest relaxavdelning

Sammanfattningsvis så var hotellet helt ok men SPA-avdelningen lämnade en del att önska. Det mest negativa var att hotellet låg nära en väg (infartsleden till Vadstena). Jag hade hoppats på utsikt över Vättern eller i alla fall lite mer grönska.

Det positiva med SPA-delen var att det var fint inredd och det fanns frukt och vatten tillgängligt hela tiden. De som var mindre positivt var att man var tvungen att mecka med de flesta faciliteteter på egen hand och det var inte helt enkelt. När vi skulle fråga om hjälp så fanns ingen där förrän en timme senare och så länge hade vi inte lust att vänta. Bastun var inte heller varm under förmiddagen och bara en av två ångkabiner fungerade (men den tog ca en kvart för att bli varm). Det fanns endast en bubbelpool dvs ingen större pool, istället hade de en himla massa vilstolar.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *