fbpx

Jag hittade en supersöt yogakanin i förbifarten. Så gullig! Denna kväll har spenderats i soffan framför Sveriges mästerkock. Grattis Jenny, vilken tjej! Inget rubbar hennes oerhörda fokus, och hon tror verkligen på sin egen förmåga, coolt. Det ska bli spännande att se hennes kokbok.

www.yogabunny.com

Jag har ju lovat att recensera några yoga-appar, håll ut, det kommer. Jag ska bara utvärdera dem lite till.

Flygande hälsningar /Nellie

8 svar

 1. Det var spännande där i slutet på Mästerkocken, gillar det programmet men ännu mer gillar jag Molanders som går på måndagkvällen, så himla bra.

  Kram

 2. Äh skit, nu missade jag mäster kockarna… Skulle ju se på det!
  Vilken söt liten yoga kanin!
  Här körs ntc för fullt… Iaf 3-4 dagar i veckan! Oftast "bara" en 15 min pass men då har jag varit ute på pw/joggat innan… Kan säga att jag märker skillnad på kroppen, ja nu är det ju så att musklerna gömmer ju sig fortfarande där under någonstans hehe men jag har mätt mig 😀
  Vilket gott raw recept!!! Kul att äta middag ihop så, det gör vi med ibland, tre familjer vi också! Eller så äter alla hemma och vi ses mätta och belåtna och bara umgås!
  Ha en fin dag
  Kram Sandra

 3. Hihi, vilken söt kanin, det påminner mig om att jag fortfarande inte kommit igång med yogan, måsta skärpa mig, min kropp skulle må bra av det nu.
  Ha det bra! Kram Jennifer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *