fbpx

Jag är inte överförtjust i pasta i största allmänhet, men en riktigt god pasta går verkligen inte av för hackor! Det ska kanske även tilläggas att jag är lite av en matsnobb, inte så att jag äter dyr och exklusiv mat, men kvalitet ska det vara. Det blir inget ICA basic här hemma inte. 🙂 Idag provade vi en ny färsk pasta till kvällsmat. Det är Paolo Roberto som  tar ny mark och nu lanserar både pasta och pastasås. Det mest spektakulära var tillagningssättet, istället för att koka den på vanligt sätt i en stor kastrull med vatten så ska man tillaga den i en stor stekpanna med lite smör och ett par deciliter vatten som avdunstar under tiden pastan blir klar. 5 min tar det. Pastan blev riktigt bra al dente och inte alls lite ”slabbig” som den kan bli när man kokar den som vanligt. Jag tycker att pastan var riktigt god, helt enkelt pasta när den är som bäst! Vi hade broccoli, lufttorkad skinka och getost till. Något torrt blev det, lite mer såsigt hade inte varit fel. Hoppas jag kommer ihåg det till nästa gång.

Snygg logga och vacker blid
Snygg förpackning, väldigt ”italiensk”
Det ser lite ut som dumplings…
Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Ååå jo jag älskar pasta (tyvärr kanske, eller med sunt förnuft) jag tycker inte ICAs basic heller ser så inbjudande ut, förutom på våtservetterna och tvättlapparna till Noah hehe då är priset och kvaliteten helt ok 😉
    Men kul med nya pasta tips!
    Hoppas att förkylningen har släppt
    Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *