fbpx

Det är knappt man tror det är sant, är våren verkligen på väg nu? Det är väl inte ett aprilskämt?!? Hoppas verkligen inte det. Min helg har till största delen spenderats ute i trädgården. Frisk luft, värme från solen, trevligt sällskap och lätt utmattande kroppsarbete, en perfekt kombination om du frågar mig! Vi har dessutom hunnit med mer än jag vågat hoppas på, hur ofta händer det?

Gräva, gräva, gräva
Första nivån klar
Andra nivån också
Mycket skrufs blir det
Grillpremiär
Lilltjejen gillar trädäcket

Nu laddar jag inför en ny arbetsvecka. Jag har tyvärr dragit på mig en ny förkylning och snyter näsan stup i kvarten. Jag känner också (nu när jag satte mig i soffan) att jag kanske tagit i lite väl mycket med trädgårdsarbetet, men det var ju så härligt!
Hoppas ni har haft en trevlig påskhelg! Nu tar vi tag i en ny vecka, kastar ut alla godisrester och återgår till vanlig ordning med veckomatplanering.
Flygande hälsningar /Nellie

4 svar

  1. Åh vad det ser härligt ut!
    Filip och jag har åkt på en dunderförkylning så vi nöjde oss med promenad i solen igår. Kanske får ut och pilla lite trädgård idag istället.

  2. Jamen precis! Förutom att jag inte slängde ut godiset, jag åt upp det! 🙂 Men nu är det ny vecka och nya tag! Dessutom är det april och den månad då jag lovat mig själv att det är dags att ta tag i mina matvanor – och se till att godiset blir en ovana, istället för en vana! Nu får det vara slut med ursäkter som att det är lite jobbigt nu….måste tröstäta lite….nu är det VÅR som gäller och vi vet ju alla vad som kommer efter den! 🙂
    KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *