fbpx

Jag har köpt mig ett månadskort hos Skånetrafiken och åker nu tåg + buss till jobbet. Jag ska prova att åka lite olika tider för att se vad som funkar bäst.

Trots att det är tidigt på morgonen och kallt ute så gillar jag känslan när jag sätter mig på cykeln och trampar ner till byns busstation. Kroppen vaknar till liv och energin strömmar till i takt med att tramporna snurrar. I dag sken till och med solen. Vardagsmotion del 1.

När jag kommit fram till myllret på tågstationen så är jag på G. Jag knallar bort till perrongen och hoppas att det finns tillräckligt med tågvagnar denna morgon. Vardagsmotion del 2. På tåget läser jag mail och förbereder svar som jag kan skicka när jag kommer fram till kontoret. Alternativt läser jag det senaste inne hos er.

Väl framme med tåget så går jag den 10 min långa promenaden, förhoppningsvis även den i solens sken. Vardagsmotion del 3. I regn och blåst är denna sträcka verkligen ingen höjdare.

I dag däremot så missade jag först bussen så jag fick ta en annan linje och gå genom Lund stad till tågstationen men jag hann med samma tåg i alla fall så det blev ju bara en extra promenad (vardagsmotion del 4). Jag skulle sen dricka kaffet jag hade med mig i min termosmugg, det smakade konstigt, inte illa men annorlunda. Jag hade glömt kaffet så min latte bestod bara av ljummen mjölk.

God morgon tisdag!

4 svar

  1. Det finns mycket man kan göra för att få den där extra lilla motions biten… Kom på mig själv på jobbet igår hur man följer sina rutiner… Tog alltid trapporna på jobbet förut och gjorde det igår med (Max 3 mer är det inte) men det är ändå lite extra!
    Ja det var en annorlunda latte 😉

    Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *