fbpx

På väg söderut igen, på tåget. Lyssnar på ljudbok och vilar, riktigt behagligt faktiskt. Det tar på krafterna att strosa på stan en hel dag. Tyvärr är det enda jag har med mig hem ett köksredskap, så glamorös blev min shopping. Vi struntade i skogspromenaden eftersom vi redan gått rätt mycket och det blåste så himla kallt. Nu sitter jag här och ångrar jag att jag inte köpte med mig lite lösgodis, det hade varit gott.

Flygande hälsningar /Nellie

7 svar

 1. Ett köksredskap är inte fy skam, det går ju i alla fall att använda:) Du verkar ha haft en bra helg i Götet trots all blåst, jag känner att det är kallt ända in i märgen när man är ute! Härligt att få komma hem till lilla familjen gissar jag, önskar dig en fin söndag! kramkram

 2. Inte illa att köpt ett köksredskap i Gbg *ler
  Låter som en trevlig helg i Gbg!
  Då hann du se en liten del från "the big city" jag bor i… Hihihi

  Jag har blivit lite halvgalen av ntc….
  Kram Sandra

 3. Ni verkar haft en bra helg! Jag förstår att du ångrar att du inte köpte godis, jag skulle tyckt att det vore katastrof, jag vill alltid ha godis när jag åker tåg ;).
  Må så gott! Kram Jennifer

 4. Det låter som om du haft en mysig Göteborgshelg, vad skönt! Inte så kul med illamående dock…hoppas det känns bättre idag. Sköt om dig,
  KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *