fbpx

Igår fick ni veta lite mer om mig, Nellie – den flygande flodhästen. Antalet skor har definitivt väckt störst uppmärksamhet, med all rätt. Jag svarade på Annas frågor och nu är det min tur att skicka vidare utmärkelsen till bloggar som har färre än 200 följare. Berätta vilka jag utnämner, hitta på fem nya frågor till de jag nominerar och länka till deras bloggar. Sedan skriver jag på deras bloggar att de fått utmärkelsen av mig och ber dem svara på mina frågor. Jag har ju redan svarat på frågorna jag fick så nu kommer del två, att skicka vidare utmärkelsen.

Följande frågor skulle jag vilja att bloggarna svara på:

  1. När är du som mest lycklig?
  2. Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?
  3. Vilket är ditt bästa må bra-tips?
  4. Om du bara fick spara ett enda foto du har på din dator (just nu), vilket skulle det vara? (visa det nedan)

Och de nominerade är:

Jag ser fram emot att läsa era svar på frågorna! 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

6 svar

  1. Men tack kära du för nomineringen! Vad glad jag blir! Jag kommer absolut att svara på dina frågor. Men den där sista, ojojoj, den behövs det nog lite betänketid på.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *