fbpx

I fredags kände jag att det var dags att träffa en läkare för att få reda på vad det är för fel på mig eftersom jag fortfarande kände mig för krasslig för att gå till jobbet. Läkaren konstaterade influensa och förkylningsastma och skrev ut astmamedicin. I går lördag så gav de halsonda äntligen med sig lite och övergick samtidigt i en rejäl förkylning. Jag känner att detta borde vara sista etappen av sjukstugan.

I går kväll var vi i alla fall på middag hos vänner och lagade dumplings efter äkta kinesiskt recept. Ganska pilligt var det, men kul, förmodligen tack vare att vi hade experthjälp. Jag har tyvärr inga bilder på resultatet, fast det är kanske lika bra det för dumplings ser ju rätt gråa ut, och inte vidare aptitliga. Men gott var det, jättegott! Det kommer vi absolut göra igen, fast då köper vi kanske färdiga degrundlar (lite fusk är det men det är väl ok?). Denna sorten gjorde vi, med en fyllning av blandfärs, svamp och ramslök.

Bild: dumplings härifrån

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Dumpling skulle jag vilja prova, har varit nyfiken på det ett tag. Vad kul att göra det ihop med goda vänner också, annars blir det ju lätt att man kör på "säkra kort"! Hoppas nu du får krya på dig ordentligt och orka med vardag och jobb igen! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *