fbpx

Dagen har fortlöpt i samma spår som gårdagen. Jag har druckit kopiösa mängder av varmt vatten med citron, ingefära och honung och därmed sprungit på toa stup i kvarten. Kollat på TV, till min stora glädje ännu ett avsnitt av Gilmore Girls (de går på kanal 9, säsong 5 tror jag). Kul att det är fler än jag som är GG-fantaster. 🙂 Jag hoppas ändå att jag frisknar till snart, jag saknar träningen, faktiskt! Ja, det blir inte roligare än såhär idag. God natt!

3 svar

  1. Ohh det va längesedan jag kollade GG. Men det va väldigt underhållande och mycket "må bra" feeling! Ska man kanske börja kolla igen måst eju finnas på nätet nånstanns att hitta! För på tv annars går det ju mest sånt man inte vill se! Krya på dig, inget vidare att vara soffliggande…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *