fbpx

Nu har jag lyckats få ner på pränt vad jag har för målsättning för 2013. Jag skrev ju tidigare om detta när 2013 just börjat men då var jag ännu inte riktigt på det klara vad jag ville. Nu vet jag.

Jag gjorde en tanketavla (eller mindmap som det också kallas) över 2013 och det stod då klart att fokus och planering kommer vara A och O för att uppnå/lyckas med allt det jag önskar. Så här ser kartan ut:

Det står följande (uppdelade i ett par olika områden):

Jag tror att genom att skriva ner det så här för sig själv (och dessutom låta er veta) så är chansen större att jag kommer lyckas. Mitt motto blir att spendera så lite tid som möjligt på vardagssysslor för att få så mycket tid som möjligt till annat. Hur låter det tycker ni?
För träningen har jag ett specifikt mål fram till påsk. Detta startade jag med förra veckan så det betyder 12 veckors träning. Förhoppningsvis kommer detta ge resultat i form av hur kläderna sitter men målet är inte kopplat till det, utan målet är att genomföra alla passen. 
Målet är att uppnå 780 min träning på NTC (jag hade redan en del minuter när jag satte målet) och genomföra 20 st konditionspass (kommer bli främst löpning).
Denna veckan har jag endast 15 min NTC träning kvar, det ska jag och maken göra i kväll när lill-tjejen har somnat. Jag känner redan att kroppen gillar det och jag ser faktiskt fram emot att fortsätta med träningen. Jag är också glad att maken vill vara med, det blir roligare då och risken att banga ur blir mindre.
I dag har vi dessutom varit ute på en skogspromenad, skönt men ganska kallt. Det har kommit lite snö hos oss under helgen, inte mycket alls men det bet i kinderna i blåsten kombinerat med snö.

Flygande hälsningar /Nellie

7 svar

 1. Mitt motto blir att spendera så lite tid som möjligt på vardagssysslor för att få så mycket tid som möjligt till annat. Hur låter det tycker ni?

  Jag tycker att det låter perfekt och snor det rakt av. Kram!

 2. Vad kul att du gjort en mindmap. Jag har precis strukturerat upp mitt liv också… tror jag och kommit fram på vad jag vill satsa på och hur jag ska ta mig dit. Tror att det är jätteviktigt att sätta sig ner och tänka igenom livet och hur man vill att det ska bli.
  Sen blir det inte alltid så men då har man iallafall gjort sitt bästa.
  Kram
  Helena

 3. Jag har också huvudet fullt av tankar inför året men tyvärr har jag hittills inte fått ner det i skrift trots att jag skulle göra det. Nu blev jag dock inspirerad av att se hur snyggt du fått till det! Tror jag ska sätta mig ner och verkligen sätta mina funderingar och beslut på pränt! Vad härligt det ser ut med den där skogspromenaden!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *