fbpx

Nike Training Club (NTC) är det som orsakat den hemska träningsvärken, eller det är ju självklart självförvållat men NTC är definitivt medbrottsling, i allra högsta grad. I dag är den dock lite mildare tack och lov, jag kan röra mig utan att pusta och stånka över strama muskler. Hurra!

Jaha, det ser ut att bli en grå dag ute i dag, jag tror vi tar en tur till badhuset, maken, lill-tjejen och jag. När man ligger i den varma barnbassängen kan man ju alltid drömma sig bort till en varm plats i solen (om man tänker bort klorlukten och ljudet av barnstoj vill säga).

Denna vintergråa dag bjuder jag på några bilder från vår resa i Australien vintern 2011. Vi var ute med en segelbåt som tog oss till ”whiteheaven beach” med den mest finkorniga sand jag känt, den består i princip bara av mineralen kisel. Suverän att peela hela kroppen med!

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *