fbpx

Helgen har gått i umgängets tecken, först och främst med familjen inklusive min far, bror och bonusmamma. Vi skulle för en gångs skull bara umgås (och inte hålla på med en massa byggprojekt) men det blev ändå lite nytta gjort. Tack vare barnpassning av bonusmormor så kunde mannen och pappa fixa ett tillfälligt vedförråd, brorsan koppla in LED-belysning i köket och jag tog hand om några växter som stod i krukor på husets framsida, eller rättare sagt jag räddade krukorna inför den stundande vinterkylan.

Som avslutning på en bra helg så träffade jag ett gäng härliga bloggerskor i Malmö. Tack Caroline för att du fixade denna speedbloggdating. 🙂 Det var verkligen kul att träffa andra likasinnade, men oj vad fem minuter går snabbt! Undra vem som tar över stafettpinnen för nästa träff?!? 🙂

Innan det är läggdags ska jag välja ut några foton som vi ska göra förstoringar av till tavelisterna i köket. Det blir nog inte helt lätt, det finns ju en del bilder att välja på om man säger så….

Här kommer några av mina favortier på lill-tjejen.

Flygande hälsningar /Nellie

7 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *