fbpx

Idag blev det inte mycket till träning, var helt slut efter en trevlig men intensiv förmiddag med några tjejkompisar. Vi är 6 stycken (i ett gäng på 8 st) som är hemma med bebisar i varierande åldrar. Riktigt mysigt med som sagt rätt intensivt när vi ses med alla barnen. 🙂 Jag joggade dock till affären (ca 1,5 km), handlade och gick sen hem, det är ju alltid nåt i alla fall.

Idag blir det en tidig kväll. Tur att jag har lite bilder på Majas rum på lager. Jag fyndade en superfin fotölj på Vindåkra gård förra veckan men den passade inte i vardagsrummet. I Majas rum däremot passade den perfekt! Vad säger du Caroline, fin fotölj eller hur? Den ärva trasmattan är en av mina favoriter i huset. så fina färger. 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *