fbpx

Ja, då var veckan slut och jag kan konstatera att planeringen av min träning den sprack redan första dagen! Tisdagens planerade löppass (med barnvagn) blev en rask skogspromenad istället. Det kändes så ohyggligt tungt att springa och telefonen gick varm med viktiga samtal. Efter en lång stund upptäckte jag att anledningen till att det kännts så jobbigt i början var att jag haft bromsen i!

Jag tog igen tisdagens planerade löpning på torsdagen och skyfflade även om de andra passen så till sist fick jag ihop alla pass utom ett, det tycker jag är godkänt. Lördagen bjöd ju på underbart väder och det passade utmärkt för våra planer på trädgårdsarbete. Jodå, shorts och linne den 20e oktober, det är inte illa. Så härligt!!!

När vi flyttade från Råå till Dalby så trodde jag att jag skulle sakna havet. I stället har vi nu nära till skogen och så här på hösten måste jag säga att skogen har vägt upp för ”förlusten” av havet. I dag har vi varit ute på ännu en vacker skogspromenad och jag passade dessutom på att ta en lite snabbare men kortare löptur innan vi åt vår pankakspicnic. Så gott! Det vara bara en varm kopp kaffe som saknades.

Nu laddar jag inför en ny vecka! Det är mycket som ska fixas med och många beslut som ska fattas.

 

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *