fbpx

Jaha, då är det dags för mig att stå på egna ben som bloggare, lite läskigt faktiskt men också väldigt spännande. Jag har tidigare bloggat tillsammans med min vän Jennica som företagare i Kanel & Cayenne, men nu har beslutat oss för att att lägga ner bloggen och istället koncentrera oss på Facebook som kommunikationskanal för vår verksamhet, följ oss gärna här.

Jag har sedan ganska långt tillbaka haft en dröm om ett eget företag och innan Kanel & Cayenne kom till så var det Flying Hippo som gällde. Nu när vi förändrar lite hos Kanel & Cayenne så vill jag passa på att blåsa nytt liv i den fina flodhästen och se vart vingarna bär, jag tycker nämligen att den är alldeles för charmig för att bli bortglömd och begraven. Varför det blev just Flying Hippo kommer jag berätta om vid ett senare tillfälle.

Jaha, vad kommer denna bloggen att handla om då kan man ju fråga sig? Jo, jag kommer i första hand att skriva om motion och hälsa. Usch tänker säkert vissa av er, inte en sån där hurtig blogg till! Nej, inte alls, min ambition är främst att inspirera er (och motivera mig själv) att göra små bra val i vardagen som gör skillnad i långa loppet, utan att det måste bli trist och torftigt. En sak kan jag lova redan nu, jag kommer inte att förespråka några konstiga dieter. Sunt förnuft kommer man långt med!

Men eftersom mitt liv inte bara består av träning och förnuftiga kostval så kommer det även bli ett och annat inlägg om lite annat som jag håller på med och engagerar mig i för tillfället, och det kan variera rätt mycket. Till sist kommer det nog bli en salig blandning av träning, mat, inredning, pyssel och föräldrarskap. Hoppas ni hänger med mig!

Flygande hälsningar /Nellie

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *