fbpx

När du vet bättre gör du bättre

Att göra förändringar i livet är en investering även om det är i liten skala. Till en början kan vara en aning jobbigt men väldigt snart märker du att det ger utdelning. Det gäller bara att ta sig förbi det där initiala motståndet.

Jag vill ge dig möjligheten att lära dig mer om dig själv. Vad du behöver för att må bra. Vilka beslut du behöver ta som gynnar dig och ditt välmående. Inte för att du ska eller behöver bli bättre (du är redan tillräcklig precis som du är). Utan för att livet blir härligare när du tar mer hänsyn till dig själv och inte enbart till alla andra.

Så, hur kan din vardag blir lite lättare, härligare eller kanske mer harmonisk? Det behövs sällan särskilt stora insatser för att uppleva en positiv förändring. Det är oftast de små satsningarna som ger störst utdelning, mest bang for the buck så att säga.

Denna kurs är för dig som vill göra 2021 till ett riktigt bra år. Det handlar varken om någon quick-fix eller att utföra stordåd. Det handlar om något så vardagligt som dina vanor och rutiner, sånt du gör varje dag. Mer info här

Detta ingår i kursen

Här kan du se exakt vad som ingår in hur kursportalen ser ut

Du har tillgång till allt material direkt efter köpet och har tillgång till det i minst 3 månader.
De nedladdningsbara filerna är dina för all framtid. Har du några frågor så tveka inta att höra av dig! hej@nellierolf.se