Jag gillar verkligen nystart! Det känns både inspirerande och härligt att ha ett nytt år framför sig och vad som helst kan hända. 🙂 För mig handlar yoga om att sätta riktning och hjälpa mig att fokusera på det som är bra för mig. Att träna på att vara närvarande och medveten och att ta beslut baserat därefter. Sen är det ju också väldigt skönt med rörelse och kvalitativ vila, en stund för mig själv helt enkelt. Vad handlar yoga om för dig?

Vårens schema

Under våren 2023 kan du som vanligt både träna och yoga med mig. Kanske en kombination är det bästa för dig? Välkommen med frågor och bokning via mail till hej@nellierolf.se

🗓️ Schema för träningspassen

Här finns info om aktuella EVENTS & RETREAT. Vad behöver du? Aktivitet eller vila? Lite av varje?

Terminen startar v.3
TISDAGAR 19.30 – 21.00 Yin-Yang yoga
FREDAGAR 06.30 – 07.30 Yinyoga

Du väljer om du vill gå på tisdagar eller fredagar men det finns som vanligt möjlighet att ta igen missad klass den andra dagen alt på någon av Maja eller Johannas klasser.

Alla yogaklasserna är i yogalokalen i Byahuset på adressen Lundavägen 2 i Södra Sandby (ta direkt till vänster i entrén gå förbi frisören). Det finns parkering direkt utanför alt. vid biblioteket som ligger några minuters promenad bort.

Boka din plats via mail till  hej@nellierolf.se – anmälan är bindande men kan överlåtas.
Betalning sker via faktura eller swish och kvitto för friskvård kan självklart ges.

Yin-Yang yoga

Denna klass ger det bästa av två världar; styrka och stabilitet i den fysiska yangyogan och därefter mjukhet och återhämtning i den stillsamma yinyogan. Alla positioner kan anpassas efter din kropp och din dagsform, men är du helt ny på yoga så rekommenderar jag istället Soft yoga.

8 tillfällen – v.16-24 (uppehåll v.23)
Pris: 1995 kr
Early bird 1695 kr t.o.m. 6/4

Yinyoga

Återhämtande, terapeutisk och lugn form av yoga med passiva positioner och fokus på djupa vävnader. Genom yinyoga får vi ökat flöde av energi och strama leder blir mer rörliga. Yinyoga passar alla och speciellt dig som har historik av utmattning eller av någon annan anledning tycker att den fysiska yogan är för utmanande.

8 tillfällen – v.16-24 (uppehåll v.22)
Pris: 1995 kr
Early bird 1695 kr t.o.m. 6/4 

Jag vill hellre vara med på något träningspass! 🗓️ Schema för träningspassen