Schema sommaren 2020

Det är oroliga tider och mycket som händer i samhället just nu och vi är många företagare som behöver anpassa oss efter rådande förhållanden och göra det bästa av situationen. Nu råkar jag ju vara en person som älskar att vara utomhus, nästa oavsett väder så till viss del är läget gynnsamt för min del. Kanske kan jag få fler att upptänka hur underbart det är att yoga och träna utomhus (även när det inte är lysande väder).

Eftersom jag har jobbat med träning i många år innan jag utbildade mig till yogalärare tänkte jag plocka fram de kunskaperna och kombinera yoga och annan träning på olika sätt, utöver den traditionella uteyogan såklart!

Regelbundna klasser

Alla regelbundna klasser bokas i bokningssystemet, detta för att se till att vi inte blir för många på klasserna. Det smartaste är att införskaffa ett Sommarkort. Då kan du vara med på alla klasser (gulmarkerade i schemat nedan) hela sommaren. Det finns även möjlighet att köpa ett digitalt klippkort eller betala för enstaka klass med Swish.

Väljer du Sommarkortet eller ett klippkort kan kvitto fås till friskvårdsbidrag. Båda korten är personliga och gäller till den 31/8 – 2020. Har du några frågor så är det bara att höra av dig.

Köper du ett Sommarkort så ingår Utefys-passen (gråmarkerade i schemat nedan). Vi tränar styrka, kondition och rörlighet i en härlig blandning. Alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar! Dessa pass behöver ej bokas.

6 klipp 495 kr
Sommarkort 995 kr

Regelbundna klasser är markerade med gult i schemat
> Boka regelbundna klasser

Yogaevents är markerade med rosa i schemat
> Mer info om Events & Retreats finns här

SUP-yoga är markerat med blått i schemat
> Mer info om SUP-yoga finns här

Naturyoga i skogen

Vi är så otroligt lyckligt lottade med naturen så nära. När vi nu helst ska träffas utomhus så är det ännu mer värdefullt. Att vistas i naturen är välgörande för både kroppen och själen. Och att göra det tillsammans ger ännu en må-bra-dimention. Lägg sedan till fysisk aktivitet och yoga på det. Jag har letat upp riktigt fina skogsstigar och en alldeles underbar yogaplats.

När: Måndagar kl 11-12
Vi möts på parkeringen på Billebjersvägen. Från Lundavägen, sväng mot Billebjer (precis vid busshållplatsen). Koordinater: 55.686346, 13.346581 (klistra in i Goggle maps)

Pris: 100 kr

Ta med ett sittunderlag/yogamatta och kläder efter väder.

Betalning sker med Sommarkort, Klippkort eller Swish.
Platsen kan avbokas fram till 24h innan klassen startar.

Gå med i gruppen ”Yoga i Dalby/Sandby” på Facebook för löpande information

Naturyoga online

Jag älskar att yoga i nautren. Nu kan du vara med ute i myllan, fast genom skärmen. Jag guidar en enkel och mjuk yogaklass från någon härlig plats i naturen och ger dig en naturupplevelse oavsett var du väljer att rulla ut din matta.

När: Tisdagar kl 11.15 – 12.00
Var: Skype (ingen installation eller registrering behövs)
Pris: 100 kr via Swish alt. 6-klippkort eller sommarkort

Du bokar din plats och swishar betalningen (om du inte har klippkort eller sommarkort, då sköter systemet det automagiskt). En stund innan klassen börjar får du en länk via email till vår virtuella naturyogastudio via Skype. Platsen kan avbokas fram till 24h innan klassen börjar. Hoppas du vill vara med!

P.S. Jag använder en bra mikrofon så att ljudet verkligen ska gå fram till dig med bra kvalitet.

Utefys i Dalby

Onsdagar 16.30-17.15
Kombination av olika basövningar i mindre cirklar med 3-4 övningar per cirkel så hela kroppen är med på en och samma gång. Vi tränar styrka, kondition, rörlighet och balans. Alla övningar kan anpassas efter din förmåga och dagsform.

Fredagar 15.30-16.15
Enkla rörelser till musik för att gå all in på fredagskänslan. Vi tränar styrka, kondition, rörlighet och balans. Alla övningar kan anpassas efter din förmåga och dagsform.

Plats: Gröningen intill Hagens förskola i Dalby – Koordinater: 55.671886, 13.340841 (klistra in i Google maps)
Pris: 60 kr (kontant eller swish)

Yogaintervaller

Vi varvar yoga med löpning på vackra skogsstigar. Löpningen är kortare sträckor i moderat tempo. Du behöver alltså inte ”vara en löpare” för att vara med. Yogan gör vi stående med skorna på. Det blir yin och yang på ett lite annorlunda sätt.

Vi jobbar även med löpteknik och yogan är anpassad för att göra dig starkare och smidigare i din löpning så du kan springa mer ekonomiskt och minska risken för skador.

Yogaintervaller passar dig som skulle vilja springa men som har svårt att ta sig ut på egen hand. Det passar även dig som redan redan springer en del och fungerar då som ett stärkande återhämtningspass och kanske en väg in till yogan.

När: Söndagar kl 10-11
Var: Dalby Norreskog
Vi träffas på parkeringen vid den gamla plantskolan längst ner på Norreskogsvägen
Koordinater: 55.679039, 13.343944 (klistra in i Google maps)

Pris: 100 kr

Ta på kläder efter väder. Vi yogar utan yogamatta med skor på.

Betalning sker med Sommarkort, Klippkort eller Swish.
Platsen kan avbokas fram till 24h innan klassen startar.

Gå med i gruppen ”Yoga i Dalby/Sandby” på Facebook för löpande information

Utomhusyoga

Tillsammans med Johanna Wallén välkomnar jag dig till uteyoga i gröngräset i med start redan v. 21. Vi bjuder på fysiskt flödande yoga under bar himmel. Alla kan vara med, både helt nybörjare och mer erfarna.

Tisdagar kl 18-19 – oftast Johanna som leder
Torsdagar kl 18-19 – oftast Nellie som leder
På gröningen intill Hagens förskola i Dalby
Koordinater: 55.671886, 13.340841 (klistra in i Google maps)

Pris: 100 kr via Swish
OBS! Sommarkort och klippkort gäller endast på de klasser som jag Nellie leder.
Har du klippkort behöver du boka en plats via knappen nedan.
Du är alltid välkommen på drop-in, utan föranmälan!

Ta med yogamatta eller en stor handduk och kläder efter väder.
Passen ställs in vid regn och hård blåst.

Betalning sker med Sommarkort, Klippkort eller Swish.
Det går också bra att droppa in och betala på plats (jämna pengar eller Swish)
Platsen kan avbokas fram till 24h innan klassen startar.
Genom att boka en plats får du information om klassen skulle ställas in direkt till din email.

Gå med i gruppen ”Yoga i Dalby/Sandby” på Facebook för löpande information

SUP-yoga

Nu är det dags för en ny härlig säsong med SUP-yoga! I samarbete med Moana Malmö och Malmö Wake park erbjuder jag yoga på vattnet på en stand-up-paddle-board, en SUP alltså. Kom och upplev yoga i samklang med naturen och vågorna. Mer info om SUP-yoga finns här.