Yoga hösten 2021

Man tror knappt det är sant. Ska vi verkligen kunna börja ses inomhus igen? Träffa vänner och familj utan att hålla avstånd. Och kramas! Som jag har längtat efter att få träffas i yogasalen utan att behöva oroa sig för virus. Även om det inte är över ännu så ser det mycket ljusare ut.

Pandemin som varit har fört med sig många saker. Mycket har varit mindre bra, men den har också bidragit till en del bra saker. Som att vi har varit utomhus mycket mer. Det vill jag fortsätta med så träningspassen kommer vi fortsätta med utomhus men yogan kan vi äntligen praktisera tillsammans i yogastudion.

Höstens schema

Under hösten 2021 kan du alltså både träna och yoga med mig. Kanske en kombination är det bästa för dig? Välkommen med frågor och bokning via mail till hej@nellierolf.se

🗓️ Schema för träningspassen

Här finns info om aktuella EVENTS & RETREAT. Vad behöver du? Aktivitet eller vila? Lite av varje?

Y O G A

TISDAGAR 19.30 – 21.00 Yin-Yang yoga
FREDAGAR 06.30 – 07.30 Yinyoga
SÖNDAGAR 14-16 Soft yoga

Du får du 20% rabatt när du bokar dig på mer än en kurs under hösten

Yin-Yang yoga

Denna klass ger det bästa av två världar; styrka och stabilitet i den fysiska yangyogan och därefter mjukhet och återhämtning i den stillsamma yinyogan. Alla positioner kan anpassas efter din kropp och din dagsform, men är du helt ny på yoga så rekommenderar jag istället Soft yoga.

Tisdagar kl 19.30 – 21.00
v.37 – 49 (12 tillfällen) – uppehåll v.44
Pris: 2695 kr

Boka din plats senast fredag den 3/9

Kom och prova-på tisdagen den 7/9 kl 19.30-21.00
Det kostar 100 kr att vara med men väljer du att fortsätta sen så drar jag av det på fakturan. 

Plats: Yogaverkstaden i Byahuset i Södra Sandby ( ta direkt till vänster i entrén gå förbi frisören). Adressen är Lundavägen 2 i Södra Sandby. Det finns parkering direkt utanför alt. vid biblioteket som ligger några minuters promenad bort.

Yinyoga

Återhämtande, terapeutisk och lugn form av yoga med passiva positioner och fokus på djupa vävnader. Genom yinyoga får vi ökat flöde av energi och strama leder blir mer rörliga. Yinyoga passar alla och speciellt dig som har historik av utmattning eller av någon annan anledning tycker att den fysiska yogan är för utmanande

Fredagar kl 06.30 – 07.30
v.37 – 49 (12 tillfällen) – uppehåll v.44
Pris: 2395 kr

Boka din plats senast fredag den 3/9

Plats: Yogaverkstaden i Byahuset i Södra Sandby ( ta direkt till vänster i entrén gå förbi frisören). Adressen är Lundavägen 2 i Södra Sandby. Det finns parkering direkt utanför alt. vid biblioteket som ligger några minuters promenad bort.

Soft yoga 

Vill du ge dig själv tid att varva ner och se till att helgen faktiskt blir en tid för återhämtning? Under tre söndagar praktiserar vi mjuk och följsam yoga som ger kroppen möjlighet att landa. Enkla rörelser och långsamma flöden tillsamman med stillhet och vila. Visst låter det skönt? 😊 Kom på ett eller på alla tre tillfällen.

När: 3 söndagar (v. 45, 46 och 47)
Datum: 14/11, 21/11 och 28/11
Tid: kl 14-16
Var: Yogaverkstaden i Byahuset, Södra Sandby
Pris: 295 kr per tillfälle alt. 745 kr för alla tre tillfällen.

Boka din plats via mail till  hej@nellierolf.se
Anmälan är bindande men kan överlåtas
Betalning sker via Swish och kvitto för friskvård kan ges 

Jag vill hellre vara med på något träningspass! 🗓️ Schema för träningspassen