Yoga och träna våren 2021

Förra året har fört med sig många saker. Mycket har varit mindre bra, men det har också bidragit till en del bra saker. Som att vi har varit utomhus mycket mer. Många har börjat träna regelbundet (jag till exempel) och många har börjat fundera på vad vi egentligen gör med vår tid. Det verkar som att vi får fortsätta träna ute och hålla avstånd ett bra tag till. På något vis känns det rätt bra ändå. Visst är det lite motigt att ge sig ut i regn och blåst. Men belöningen efteråt gör det alltid värt det. Blir 2021 året då du tar steget in i det obekväma och ser vad som finns att utforska där?

Vårens schema

Under våren 2021 kan du fortsätta att både träna och yoga med mig. Kanske en kombination är det bästa för dig? Välkommen med frågor och bokning via mail till hej@nellierolf.se

PERIODEN v.2 – v.9 (8 tillfällen) finns följande möjligheter

TISDAGAR 18.30 – 19.30 Yoga online (spelas in och finns att tillgå fram till nästa veckas klass)
TORSDAGAR 11.30 – 12.30 Yoga online (spelas in och finns att tillgå fram till nästa veckas klass)
TORSDAGAR 17.00 – 18.00 Utefys
SÖNDAGAR 10.00 – 11.00 Yogaintervaller

Välj om du vill vara med på 1-4 pass per vecka!
Som vanligt går det bra att ta igen missat pass på annan dag.
Begränsat antal deltagare på de fysiska passen.

PRISER:
1 klasser per vecka 795 kr
2 klasser per vecka 1395 kr
3 klasser per vecka 1995 kr

Drop-in: 150 kr per pass

Anmälan är bindande men kan överlåtas till någon annan.
Maila till hej@nellierolf.se för att boka din plats.

Onlineyoga

Enkel och återhämtande yoga med fokus på dynamisk rörelser, både lugnt och långsamt samt mer kraftfullt och utmanande. Det blir enkla rörelser med inslag av både styrka, rörlighet och avslappning. Ingen tidigare yogavana behövs, alla kan vara med.

Dag och tid:
Tisdagar 18.30 – 19.30
Torsdagar 11.30-12.30
Plats: Skype (ingen nedladdning behövs)

Utefys

Enkel och effektiv träning utomhus! Vi tränar hela kroppen under ett och samma pass, och får med både styrka, kondition, rörlighet och balans. Alla övningar kan anpassas efter din förmåga och dagsform. Ingen tidigare träningsvana behövs.

Dag och tid: Torsdagar 17.00 – 1800
Plats: Lekplats alt. grusplan vid Hagalundskolan (55.670836, 13.339009)
Begränsat antal deltagare

Yogaintervaller

Jogging/löpning på vackra skogsstigar varvat med löpteknik och yoga. Vi fokuserar på känslan och tränar helt utan tidtagning och pulsklocka. Yogan görs stående utan yogamatta och är anpassad för att göra dig starkare och smidigare i din löpning så du kan springa mer ekonomiskt och minska risken för skador. Alla kan vara med, du behöver varken vara bra på att springa eller yoga. Passet är upplagt så alla kan hålla sitt tempo utan att hamna på efterkälken och passar perfekt för dig som vill komma igång att springa.

Dag och tid: Söndagar 10.00 – 11.00
Plats: Vi träffas nedanför parkeringen vid Dalbybadet och springer på olika typet av stigar i Skrylle
Begränsat antal deltagare

Covid – 19 anpassningar

Antalet deltagare är begränsat så att det ska finnas gott om plats mellan deltagarna vid de fysiska passen. Har du frågor eller funderingar så hör gärna av dig genom att maila till hej@nellierolf.se