Yoga våren 2020

Nu är det klart! Vi fortsätter (minst) en termin till i Byahuset i Södra Sandby. Dessutom kommer jag och Maja att ha tillgång till lokalen på heltid under våren så det kommer säkert bli ett och annat jippo också. Hör gärna av dig om du har några speciella önskemål!

Vårens schema

Kom igång – yoga

Detta är ett tillfälle för dig som är ny på yoga och som vill gå igenom de grundläggande yogapositionerna i ett lugnt och bekvämt tempo med tydlig guidning. Det passar även dig som redan yogar som vill förfina din teknik och gå tillbaka till grunden i den fysiska yogapraktiken.

Tisdagar kl 19.30-20.30
Vecka 2-4
Pris: 495 kr

Soft yoga + Nidra – NYHET!

Långsamma rörelser och flöden med fokus på mjukhet och avslappning. Klassen avslutas med en lång djupavslappning, Yoga Nidra, en guidad meditation som görs liggande. Slow yoga passar dig som gillar lite lägre tempo och vill ha mer fokus på andning och avslappning.

Tisdagar kl 18.15 – 19.15
Vecka 7-18 (uppehåll v.15) – 11 tillfällen
Pris: 1795 kr

Vecka 7 och 8 är det gratis prova-på för dig som är nyfiken på hur klassen är och vill prova innan du anmäler dig. Hör av dig till mig på nellie.rolf@gmail.com för att boka din plats!

Yin-Yang

Denna klass ger det bästa av två världar; styrka och stabilitet i den fysiska yogan (yang) och därefter mjukhet och återhämtning i den stillsamma yinyogan. Alla kan vara med, men är du helt ny på yoga så rekommenderar jag istället Soft yoga.

Tisdagar kl 19.30-21.00 (OBS! Tillbaka till den gamla tiden igen)
Vecka 7-18 (uppehåll v.8 och 15) – 10 tillfällen
Pris: 1995 kr

Vecka 7 är det gratis prova-på för dig som är nyfiken på hur klassen är och vill prova innan du anmäler dig. Hör av dig till mig på nellie.rolf@gmail.com för att boka din plats!

Yinyoga

Återhämtande, terapeutisk och lugn form av yoga med passiva positioner och fokus på djupa vävnader. Genom yinyoga får vi ökat flöde av energi och strama leder blir mer rörliga. Yinyoga passar alla och speciellt dig som har historik av utmattning eller av någon annan anledning tycker att den fysiska yogan är för utmanande.

Fredagar kl 06.30-07.30
Vecka 7-18 (uppehåll v.8 och 15) – 10 tillfällen
Pris: 1795 kr

Vecka 7 är det gratis prova-på för dig som är nyfiken på hur klassen är och vill prova innan du anmäler dig. Hör av dig till mig på nellie.rolf@gmail.com för att boka din plats!

Alla klasser ges i Byahuset i Södra Sandby på adress Lundavägen 2.

Bokning

Du bokar din plats via mail till nellie.rolf@gmail.com
Anmälan är bindande och betalning sker via faktura.
Kvitto för friskvård kan självklart erbjudas.

Missad klass
Om du missar en klass går det att ta igen den vid annat tillfälle på ordinarie schema alt. på någon av Majas klasser.

Drop-in
Priset för en drop-in-plats är 200 kr och kan erbjudas i mån av plats. Hör av dig till mig i god tid innan klassen.