Nu går vi mot ljusare tider igen! Vi tränar utomhus oavsett väder och jag anpassar övningarna efter rådande väderlek och underlag. Alla kan vara med, både du som vill komma igång med träningen och du som kanske tränar annat men har svårt att få till uppbyggande träning på egen hand.

Vårens schema

Under våren 2023 kan du både som vanligt träna och yoga med mig. Kanske en kombination är det bästa för dig? Välkommen med frågor och bokning via mail till hej@nellierolf.se

🗓️ Schema för yogapassen

Här finns info om aktuella EVENTS & RETREAT. Vad behöver du? Aktivitet eller vila? Lite av varje?

TRÄNING våren 2023
Terminen startar v.3
MÅNDAGAR 18.00 – 19.00 Utefys i Dalby
TORSDAGAR 17.30 – 18.30 Utefys i Dalby

Missar du ett tillfälle så går det bra att ta igen det på ett annat utepass under samma period

Utefys

Enkel och effektiv träning utomhus! Vi tränar hela kroppen under ett och samma pass, och får med både styrka, kondition, rörlighet och balans. Alla övningar kan anpassas efter din förmåga och dagsform. Ingen tidigare träningsvana behövs. Vi tränar i alla väder utom åska och passet anpassas efter väderförhållandena för att det ska bli så behagligt som möjligt.

Självklart fortsätter vi träna i vår. Snart är ju vintersolståndet här och då går vi mot ljusare tider! Boka innan nyår för att få early bird-pris 🦤. Vet du redan nu att du vill vara med hela våren så har jag ett riktigt bra erbjudande till dig! 🤑 Självklart kan du få kvitto för friskvård.

Vi tränar hela kroppen med enkla och effektiva övningar som både bygger styrka, ökar din kondition och förbättrar din rörlighet. Alla kan vara med, från otränad till vältränad. Alla övningar kan anpassas efter förmåga och dagsform.

Måndagar kl 18.00-19.00

Utefys med inslag av löpning
Samling vid Skrylleängskolan
Observera att det är ny tid på måndagarna.

Torsdagar kl 17.30-18.30
Utefys med kroppsvikt/gummiband
Samling vid Hagalundskolan

Du väljer om du vill gå på måndagar eller torsdagar men det finns som vanligt möjlighet att ta igen missat pass den andra dagen alt. gå på två pass en annan vecka. Har du missat ett flertal pass så kan du också vara med på något yogapass i Södra Sandby.

Omgång 1: v.3-11 (uppehåll v.8)
8 tillfällen
Pris: 1195 kr

Omgång 2: v.15-22
8 tillfällen
Pris: 1195 kr

Hela våren: v.3-7 + 9-11 + 15-22
16 tillfällen 
Pris: 1995 kr

Anmälan är bindande och görs till hej@nellierolf.se

Jag vill hellre vara med på något yogapass. 🗓️ Schema för yogapassen