Yoga och träna sommaren 2022

Nu är sommaren äntligen snart här! Det är nu vi har möjlighet att skapa goda rutiner som vi kan fortsätta med året om, även när vädret visar sig från den mindre charmiga sida. Förra året etablerade vi begreppet allvädersyoga och tog oss an alla typer av väder som erbjöds under sommaren. Det blev en del yogaklasser i regn med med det var härligt det med, på sitt sätt.

Sommarens schema

Under sommaren 2022 kan du både träna och yoga med mig. Det blir uteyoga på tisdagarna och fyspass på torsdagarna. Sen blir det ett och annat event också och så rundar vi självklart av sommaren med Ribban yogafestival i Malmö.

Sommaryoga i Dalby med Nellie/Maja/Johanna

När: tisdagar kl 17.30-18.30 v.24 – v.35
Var: gröningen intill Hagens förskola (vid pulkabacken)
Pris: 995 kr för hela sommaren
alt. 130 kr per klass (betalas på plats via Swish)

Även i år finns det alltså möjlighet att skaffa ett SOMMARKORT som gör det enklare för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag. Priset är 995 kr och bokas via Nellie på hej@nellierolf.se Vi kommer genomföra så många pass som möjligt men kan komma att ställa in något tillfälle om vädret är alldeles för ruggigt. Uteblivna pass pga vädret ersätts ej.

Utefys i Dalby med Nellie

När: torsdagar kl 17.30-18.30 v.23 – v.36 (uppehåll vecka 30-31)
Var: gröningen intill Hagens förskola (vid pulkabacken) OBS! ny plats
Pris: 995 kr för hela sommaren
alt. 130 kr per klass (betalas på plats via Swish)

Betalning sker via Swish eller faktura och givetvis erbjuds kvitto för friskvårdsbidrag.
Malia mig på hej@nellierolf.se för att boka ett sommarkort.

Alla passen innehåller övningar som tränar både din styrka, kondition och rörlighet och kan anpassas på en mängd olika sätt så alla kan vara med. Ingen tidigare träningsvana behövs. Tvärtom. Detta är ett ypperligt tillfälle att komma igång med träningen. Men även den som redan tränar regelbundet kan få sig en utmaning.

Erbjudande! Sommaryoga och Utefys

Vill du både yoga OCH träna i sommar så kan du välja KOMBOKORTET. Med detta erbjudande har du fri tillgång till både Sommaryogan och Utefysen i Dalby under hela sommaren. Du kan komma på hur många pass du vill (alltså även på de yogaklasser som Maja och Johanna leder). Kanske är du yogi som vill förbättra din styrka och kondition? Eller är det kanske yogan du vill eller kanske behöver ha mer av?

Priset är 1695 kr och gäller under perioden v.23 – v.36. Malia mig på hej@nellierolf.se för att boka ett kombokort. Betalning sker via Swish eller faktura och givetvis erbjuds kvitto för friskvårdsbidrag.

EARLY BIRD fram till 31/5 – betala endast 1495 kr för Kombokortet

Hoppas vi ses i sommar! /Nellie