Yoga och träna sommaren 2021

Den här pandemin har fört med sig många saker. Det mesta har såklart varit mindre bra, men den har också bidragit till en del bra saker. Som att vi har varit utomhus mycket mer. En del har börjat träna regelbundet och många har börjat fundera på vad vi egentligen gör med vår tid, ja till och med vårt liv. Relevanta och viktiga frågor som vi kanske inte ställer oss så ofta i vanliga fall.

Vi har hållt igång under hela vintern, i regn, snö och slask. Det har stundvis varit rätt utmanande. Men nu är sommaren snart här och det är betydligt lättare att ta sig iväg till utomhusaktiviteterna när solen skiner. Det är nu vi kan skapa goda rutiner som vi kan fortsätta med året om.

Sommarens schema

Under sommaren 2021, från juni till augusti, kan du både träna och yoga med mig. Tisdagsyogan flyttar ut och utefysen kör på i princip som vanligt. Sen blir det ett och annat event också och förhoppningsvis en yogafestival.

Sommaryoga i Dalby med Nellie/Maja/Johanna

När: tisdagar kl 18-19 v.22 – v.35
Var: gröningen intill Hagens förskola
Pris: 100 kr per klass betalas via Swish

Nytt för i år är att det även finns möjlighet att skaffa ett YOGA-SOMMARKORT som gör det enklare för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag. Priset är 895 kr och bokas via Maja på maja.petersson@gmail.com. Vi kommer genomföra så många pass som möjligt men kan komma att ställa in något tillfälle om vädret är alldeles för ruggigt. Uteblivna pass pga vädret ersätts ej.

Utefys i Dalby med Nellie

När: torsdagar kl 17-18 v.22 – v.34 (uppehåll vecka 29-30)
Var: fotbollsplanen nedanför Hagalundskolan
Pris: 100 kr per klass betalas via Swish

Alla passen innehåller övningar som tränar både din styrka, kondition och rörlighet och kan anpassas på en mängd olika sätt så alla kan vara med. Ingen tidigare träningsvana behövs. Tvärtom. Detta är ett ypperligt tillfälle att komma igång med träningen. Men även den som redan tränar regelbundet kan få sig en utmaning.

Även för fyspassen kan du välja att betala en summa för hela sommaren. FYS-SOMMARKORTET kostar 695 kr. Betalning sker via Swish eller faktura och givetvis erbjuds kvitto för friskvårdsbidrag. Malia mig på hej@nellierolf.se för att boka.

Erbjudande! Sommaryoga och Utefys

Med detta erbjudande har du fri tillgång till både Sommaryogan och Utefysen i Dalby hela sommaren. Du kan komma på hur många pass du vill oavsett vem som leder passet (alltså även på de yogaklasser som Maja och Johanna håller i). Kanske är du yogi som vill förbättra din styrka och kondition? Eller är det kanske yogan du vill eller kanske behöver ha mer av?

SOMMARKORT KOMBO– träna och yoga hela sommaren för 1295 kr
EARLY BIRD fram till 31/5 – betala endast 995 kr för Sommarkombokortet
Gäller på regelbundna pass på tisdagar och torsdagar under perioden juni-augusti, v.22 till v.35. Betalning sker via Swish eller faktura och givetvis erbjuds kvitto för friskvårdsbidrag. Malia mig på hej@nellierolf.se för att boka.

Corona-anpassningar

Enligt rådande pandemilag är det 10 kvm per person även för utomhusklasserna
Har du frågor eller funderingar så hör gärna av dig genom att maila till hej@nellierolf.se