Mitt yogaliv är ett samarbete mellan mig och Marie Ledendal, illustratör och textilformgivare som driver företaget House of HelmiMitt yogaliv föddes ur vårt gemensamma intresse för kreativt arbete och önskan om att hitta sätt att hantera den stundvis lätt kaotiska vardagen med småbarn på bästa sätt.

Tillsammans skapar vi Mitt yogaliv med fiktiva ”Liv” som huvudkaraktär. Hon delar med sig av sin vardag och sina tankar om livet och föräldraskap utifrån en yogiskt perspektiv i en serieblogg om yoga och föräldraskap. 

Syfte med Mitt yogaliv är att inspirera föräldrar att hitta acceptans i livskaoset med yoga med hjälp av humor och eftertanke. Vi vill visa att yoga inte behöver vara varken svårt eller på något speciellt sätt. Yoga är precis det du behöver.
Mitt yogaliv_LivMitt yogaliv finns på följande ställen:

Webbsida: www.mittyogaliv.se

Facebook: www.facebook.com/mittyogaliv

Instagram: www.instagram.com/mittyogaliv/

 

Mitt yogaliv