Företagsyoga

Företag i Malmö och Lund men omnejd. Jag kommer till er arbetsplats och guidar er i den typ av yoga ni önskar. Det kan vara allt från fysiskt utmanande yoga till djupavslappnande meditation, och allt däremellan, eller lita av varje. Varför välja liksom? Förslag på tider för yoga är antingen på morgonen, innan lunch eller tidig eftermiddag. En klass är oftast 45-60 min lång men kan självklart anpassas efter behov och önskemål.

Jag är van att leda yogaklasser för stora grupper och kommer gärna till er kick-off för att leda en yogaklass med fokus på det tema och budskap ni vill förmedla.

Priser

Fristående klass: från 3000 kr (ex. moms)
Regelbundna klasser: från 2500 kr (ex. moms) per tillfälle

Hyra yogamattor

Det finns möjlighet att hyra yogamattor samt filtar (max 24 st) till ett pris av 50 kr /tillfälle. Det enda ni behöver ha är en stor golvyta t.ex. ett stort konferensrum, matsal eller liknande.

Workshops

Human power

Vad är det som gör att vissa företag lyckas bättre än andra?
Hur påverkar människorna ett företags framgång?
Vad kan ett företag göra för att bli mer framgångsrikt?

I denna workshop kombineras yoga och affärsutveckling på ett konkret och lättsamt sätt. Hur yoga och affärsutveckling hänger ihop? Mer än vad en kan tro. Genom att inkludera yoga kan vi komma förbi invanda mönster och föreställningar om vad som är ”rätt” och istället få tillgång till en mer sanningsenlig bild av verkligheten. Vi blir också mer kreativa när vi känner oss avslappnade och därmed kan nya tankar få fritt spelrum.

Genom att varva yoga med olika övningar kan vi utforska och upptäcka de äkta drömmarna, drivkrafterna och prioriteringarna hos människorna som utgör företaget. Fokus är på att hitta det som bubblar inombords, det som känns inspirerande och motiverande. Human Power är en workshop för de företag som kan och vågar gå på djupet.

Välkommen att kontakta mig på nellie.rolf@gmail.com för att ta fram ett upplägg som passar just er. Jag ser fram emot att höra av dig! /Nellie