Hälsotrio med Anna & Nellie

Lördagen den 30/5 kl 9-12 välkomnar vi dig på en trio i hälsofrämjande och välgörande aktiviteter. Vi har satt ihop ett program med yoga, träning och (kall-)bad, en fantasisk kombination som du inte vill missa! Både yogan och träningspasset går att anpassa till den nivå där du befinner dig och badet, ja – det kommer bli ”kronan på verket”!

Dina guider under dagen är Anna Björklund och Nellie Rolf. Vi träffades på Gerdahallen för många år sen då båda var engagerade som träningsinstruktörer, Anna ledde gympa & spinning och Nellie step & aerobics. Det var goa tider det! Idag är det yogan och kalla bad som förenar oss – och viljan att sprida glädje och medvetenhet kring träning och hälsa. Vi har satt ihop ett program med de godbitar som gör att vi mår sådär extra bra.

När: Lördag 30 maj
Tid: 9.00 – 12.00
Var: Lomma – vid havet
Pris: 295 kr inkl. fika

Du anmäler dig via mail: bhekamotion@gmail.com
Med mail får du en bekräftelse av plats och betalningsinstruktion.
Respektera att din bokning är bindande, men den går att överlåta.

Vi har begränsat antal platser, så vi kan se till att vi har gott om utrymme. Vänta därför inte för länge med att anmäla dig. I övrigt respekterar vi och följer de riktlinjer som finns.

Hoppas vi ses! /Anna & Nellie

Vandring & Yoga på Söderåsen

Följ med på en stärkande och återhämtande vandring i grönskan på vackra Söderåsen. Vi vandrar på utmärkta leder i relativt rask tempo och skiftande terräng. På utvalda platser stannar vi för att mjuka upp kroppen och varva ner med enkla yogasekvenser. Självklart tar vi även paus för fika och lunch. Du tar med din egen matsäck.

Dina guider under dagen är Nellie Rolf och Johanna Wallén. Vi kommer självklart se till att vi kan hålla avstånd och att alla hänger med. Det är bra om du kan promenera 10 km i rask takt, då kommer du klara vandringen utan problem.

När: Lördag 13 juni
Tid: 10.00 – 15.30
Plats: Söderåsen
Pris: 395 kr

Kommande datum är lördag 11 juli (samma tid, pris och plats)

Boka din plats via mail till hej@nellierolf.se
Betalning sker via swish till 1233606977
Anmälan är bindande men kan överlåtas

SUP-dag med paddling och yoga

Följ med på en uppfriskande och återhämtande förmiddag på vattnet! Du får både lära dig grunderna i ståpaddling och testa på att yoga på en SUP (stand-up paddle board)?

När: Lördag 27 juni
Tid: 9-12
Plats: Sibbarp strand
Pris: 595 kr – inkl all utrustning samt fika

Dina guider under dagen Anna Hermansson (paddelinstruktör) och Nellie Rolf (yogalärare). Anna började ståpaddla 2013 och det var kärlek vid första paddeltaget. Nellie har över 10 års erfarenhet som yogalärare och har undervisat SUP-yoga sedan 2016.