SUP-dag med paddling och yoga

Följ med på en uppfriskande och återhämtande förmiddag på vattnet! Du får både lära dig grunderna i ståpaddling och testa på att yoga på en SUP (stand-up paddle board)? Det blir en upplevelse både för kroppen och själen.

När: Lördag 27 juni
Tid: 9-12
Plats: Sibbarp strand
Pris: 595 kr – inkl all utrustning samt fika

Dina guider under dagen Anna Hermansson (paddelinstruktör) och Nellie Rolf (yogalärare). Anna började ståpaddla 2013 och det var kärlek vid första paddeltaget. Nellie har över 10 års erfarenhet som yogalärare och har undervisat SUP-yoga sedan 2016.

Vandring & Yoga på Söderåsen

Följ med på en stärkande och återhämtande vandring i grönskan på vackra Söderåsen. Vi vandrar på utmärkta leder i relativt rask tempo och skiftande terräng. På utvalda platser stannar vi för att mjuka upp kroppen och varva ner med enkla yogasekvenser. Självklart tar vi även paus för fika och lunch. Du tar med din egen matsäck.

Dina guider under dagen är Nellie Rolf och Johanna Wallén. Vi kommer självklart se till att vi kan hålla avstånd och att alla hänger med. Det är bra om du kan promenera 10 km i rask takt, då kommer du klara vandringen utan problem.

När: Lördag 11 juli
Tid: 10.00 – 15.30
Plats: Söderåsen
Pris: 395 kr

Boka din plats via mail till hej@nellierolf.se
Betalning sker via swish till 1233606977
Anmälan är bindande men kan överlåtas